s o f t s h i f t s

Olemme työskennelleet kaksi viikkoa s o f t s h i f t s -teoksen parissa, joka toteutuu huhtikuussa 2023 Joensuun Ahjolla. Työstimme installaatiosta sekä esityksestä koostuvaa kokonaisuutta sekä yhdessä työryhmänä että itsenäisesti. Saimme asua koko työskentelyjakson residenssissä kolmistaan. Aluksi iso tyhjä talo hämmästytti pientä työryhmäämme, mutta tarjosi kaikille oman rauhallisen työskentelytilan.

Työskentelyjakso sisälsi myös luovan tuokion Pohjoisahon päiväkodin tenavien ja vekaroiden kanssa, sekä avoimen demon residenssillä. Iltaisin rentouduttiin dokumenttien parissa videotykin avulla, saunottiin ja kokattiin. Myös ensilumi teki vierailun viikonlopun aikana.

Kiitos Outokumpu ja Vanhan Kaivoksen residenssi!

Heli, Jaakko ja Mathilda

Share This Story, Choose Your Platform!

About the Author: Mathilda Kauppila