Kiitos Outokumpu ja Vanhan kaivoksen residenssi! Vietimme kaksi kesäistä viikkoa residenssissä työskennellen hoivakoteihin suunnatun esityksemme parissa. Vanhalla kaivoksella on hyvin monipuoliset tilat, varsinkin kesällä kun kylmyys ei pääse häiritsemään. (Vinkki alla!!) Pääsimme vierailemaan Outokummun hoivakodeissa ja palvelutaloissa, joissa meidät otettiin hyvin vastaan. Vastapainoa työskentelylle tarjosi ihana residenssin sauna, uimahallissa pulahtelu, luonto ja videoprojektori(!!), jonka äärellä lojua säkkituoleissa ja rentoutua elokuvan äärellä. Hyvän alkusysäyksen vierailullemme myös tarjosi Riverian tanssin koulutuksen järjestämä impro-festari, jolle ehdimme osallistua työskentelyn lomassa.

Vinkki! Kesällä kannattaa tulla tänne tekemään paikkasidonnaisia juttuja muun muassa upeassa kiisuhallissa! (yli 6s kestävä kaiku!)

Kesäiset Terkut! (Etenkin residenssinaapureille!)
Juska, Olli, Maija

Share This Story, Choose Your Platform!

About the Author: Liikahdus

Musiikkia, liikettä ja läsnäoloa, mm. hoivakodeissa, 2022