Ekstaasin tuolla puolen -työnimeä kantavan teoksen työryhmä koostuu viidestä taiteilijasta, joita yhdistää mielenkiinto basson värähtelyyn ja sen vaikutuksista mielen ja kehon liikkeisiin. Työskentelimme joulukuussa 2021 insinöörikonttorilla, Teatteri Kiisulla ja Karbidissa. Päivämme täyttyi residenssijakson alkupuolella keskusteluista, meditaatioista ja tutkivasta liikkeestä ja loppua kohden alun työskentely konkretisoitui demoissa (joita ajattelimme avoimina harjoituksina). Loimme tilan, johon tulla, olla, kuunnella ja kuulla. Meille tuolla hetkellä näyttäytyvän teknopyhäkön.

Kiitos Vanhan Kaivoksen residenssi ja Werne, että saimme tutkia ja kehittää täällä!
Kiitos Riveria ammattiopisto teknisen kaluston lainaamisesta ja kiitos Outokummun kukka oy kauniista kuolevista kukista teknoalttareillemme!

Tästä on hyvä jatkaa työskentelyä vuonna 2022.

Share This Story, Choose Your Platform!

Ekstaasin tuolla puolen -työryhmä koostuu viidestä taiteilijasta, joita yhdistää mielenkiinto basson värähtelyyn